Bericht schrijven >

Jaaaaa es war klasse. Meine Fest mit DJ Simone Kiekebosch, Super wie sie die gemeilierde/unterschiedliche Gäste die da waren, allen auf der Tanzfleche bekommen hattest mit ihre Choice of Music (80ties- 90ties).Toppie.

Kyra Hoogzaad
  Wij hebben afgelopen zaterdag een fantastische avond gehad. We gaven een feest voor onze 60ste verjaardag. DJ Simone verzorgde de muziek en heeft ervoor gezorgd dat de dansvloer continu bezet bleef. Vooraf konden we aangeven welke muziek we persé niet wilden en ook konden mensen tijdens de avond verzoeknummertjes aanvragen. We hebben veel positieve reacties gekregen op onze keuze voor deze enthousiaste DJ. Simone bedankt.

Jean en Ada
Hallo Simone en Bert,
Ik roep al jaren dat ik een keer een feest wil met jullie muziquest en nu was het zover want ik werd afgelopen weekend 50 jaar.
Als ik al verwachtingen had kunnen hebben hoe het zou zijn, dan overtrof dit feest mijn stoutste verwachtingen. Werkelijk iedereen heeft een topavond gehad, de volwassenen, de kinderen en zelfs de hond.
Dat je de hele avond hebt opgehangen aan het verhaal van Alice in Wonderland vond ik briljant.

Ik kan bijna niet wachten tot ik 60 word, want dan wil ik weer zo'n feest! Tot die tijd geniet ik van herinneringen aan mijn 50ste verjaardag.

Simone en Bert, Dank je wel!

Ellis


Ellis Delken
Hoi Simone,


Het was een mooi tuinfeest… gisteren hebben we nog wat zitten nadeinen… dank voor je muziek!

Heel wat mensen hadden allerlei nummers gehoord, die ik gemist heb..;-)

Het zorgde voor de nodige (jeugd)herinneringen, leuk om te horen!

Groet, Francien

Francien van Zetten
Wij hebben een fantastische feestavond gehad met familie en veel vrienden,op 15 september in Café Groenewoud.
Met superswingmuziek, gedraaid door een enthousiaste DJ!
Dank je wel DJ Simone voor jouw bijdrage aan de feestvreugde....
Groeten van Jeroen en Sebilla en graag tot een volgende keer.....

Jeroen de Wijs
Lieve Simone,
Wat hebben we op 22 september een geweldig feest gehad! Het feest van de eeuw met Noor en Lot(twintingers), Gijsje (net veertiger), Servaas en ik (vijftigers) en Peter (zestiger). Vanaf 20 uur heb je elk uur dansbare muziek gedraaid van een bepaalde decade. En dansbaar was het zeker, de vloer is niet leeg geweest. Tot 2 uur 's nachts ben je doorgegaan, onvermoeibaar. We zitten allemaal nog na te gloeien. Dankjewel en heel graag tot een volgende keer,
Servaas en Margot, Noor en Lot, Gijsje en Peter.

Margot Ribberink
Hoi Simone,
Mijn 60e verjaardag in het badhuis in Nijmegen was super. Veel van mijn gasten gaven aan dat ze enorm genoten hebben. Dankzij jou en jouw muziekconcept werd mijn feestje heel persoonlijk, heel actief én interactief en daarmee een super-gezellige bijeenkomst. Hartelijk dank. Een aanrader!

Dick
4-2-2018. Feest van Dicks 60e verjaardag in Het Badhuis in Nijmegen. Alles klopte: de gastvrije Dick en Marian, leuk gezelschap, de locatie, de catering, maar vooral het Muziquestconcept! Wat kan Simone zo’n feest bijzonder maken. Wat een geweldig op maat gemaakt muzikale reis door het verleden! Ieder die het wilde kon aan bod komen. Er werd ge(buik)danst, er waren sketches, er werd een ontroerend papalied gezongen. Het was prachtig! Simone: chapeau hoe je met enorm veel voorbereiding dit aan ons bood!

Wilma Beek
  Dit weekend mijn 40ste verjaardag geviert met Simone. Vanaf het begin zat de sfeer er meteen in, Simone had rondom de inbreng van mijn gasten een spelvorm gemaakt. Het was leuk voor jong en oud, persoonlijk, intiem, we hebben gedanst, gezongen en vooral veel plezier gemaakt met elkaar. Het was voor mij een onvergetelijke verjaardag. 40 worden was een feestje 🤩😃

Ellen
  Hoi Simone,

Het was een heel geslaagd feest gisteravond. Diverse mensen hebben gereageerd en aangegeven dat ze de muziek fantastisch vonden en leuk dat het een keer een vrouwelijke DJ was en ze ook nog ouderwets een "plaatje" konden aanvragen.

Bedankt dat je voor mij wilde draaien, tot ziens en een dikke knuffel van mij.
Maria


Maria Janssen


Bericht schrijven >